Festes a Calp 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
dimarts, 26 Juliol, 2016 - 11:15

L'ajuntament de Calp, a través del departament de Protecció Civil, va activar dimecres i dijous el Pla d'Emergències municipal per risc d'incendis després de decretar-se la preemergència pel servei 112. Era la primera vegada que el municipi ha activat este protocol operatiu, des de l'aprovació del pla, per a donar prevenció davant de situacions de risc i actuar en cas d'incident.

 

Esta setmana, les altes temperatures van activar l'alerta per risc extrem d'incendi en la massa forestal. Els serveis implicats, Policia local i Protecció Civil van realitzar un servei de vigilància més exhaustiu de les zones forestals i van augmentar el control a les zones d'arbratge per calor. L'alerta va durar 48 hores per altes temperatures i risc de tempesta seca. No es va registrar cap incident.

 

A causa de les altes temperatures durant la temporada estival és normal que al llarg de l'estiu s'active en més d'una ocasió la preemergència per perill d'incendis. Des de Protecció Civil Calp es recorda que hi ha una sèrie de mesures preventives que és convenient conéixer. En situació de preemergència per perill d'incendi està totalment prohibit encendre foc en la muntanya o a menys de 500 metres d'esta i en este nivell queda en suspens qualsevol autorització per a encendre foc. Es recomana apagar les puntes de cigarret i mistos. Pots consultar el nivell de preemergència i la seua previsió per a l'endemà en la pàgina web www.112cv.com y en twitter en gva_112cv.