Festes a Calp 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
dimecres, 27 Juliol, 2016 - 10:45

La Regidoria de Joventut organitzarà els dies 16 i 17 de setembre la I Lan Party, un esdeveniment tecnològic en què els jóvens participants podran jugar en xarxa, compartir i intercanviar informació i, a més de conéixer gent, fer amics i aprendre d'altres persones sobre tecnologia de la informació i les comunicacions.

 

La trobada se celebrarà en les instal·lacions del Pavelló Domingo Crespo que es transformarà en un centre tecnològic per a conéixer les últimes tendències en el món dels videojocs, el desenvolupament de l'electrònica informàtica i sobre la web. Per a la celebració de l'esdeveniment el pavelló serà habilitat amb una zona d'equips informàtics. A més s'establirà una zona de jocs de futbol, tenis, musicals, karaoke, bèl·lics, educatius, d'estratègia, etc.

 

Hi haurà tallers, xarrades especialitzades, concursos i conferències. L'activitat té com a tema central la informàtica, els jocs en xarxa local i els ordinadors, amb la fi d'acostar als jóvens la tecnologia i l'entreteniment, així com informar de les últimes tendències en el sector del videojoc i desenvolupament tecnològic.

 

El divendres 16 de setembre s'obrirà al públic la zona de videoconsoles de la Lan Party per a la celebració dels campionats i el dissabte 17 la Lan Party romandrà oberta des de les 17 a les 8 hores. Les inscripcions són gratuïtes i els interessats poden inscriure's en www.logrodesbloqueado.com