Festes a Calp 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
dimarts, 2 Agost, 2016 - 09:00

El servei de cine de la Casa de Cultura oferirà a partir de setembre retransmissions en directe d'estrenes d'òpera i ballet en la Royal Opera House, una nova iniciativa que ja es du a terme en diversos cines d'Espanya que permet disfrutar dels espectacles de la temporada de la Royal Opera House amb una qualitat i so inèdits i en directe. Esta iniciativa s'engloba dins de les millores que oferix la mercantil Caprocho Audiovisual S.L. , que al maig es va adjudicar la gestió del servei de cine a l'Auditori de la Casa de Cultura de Calp.

 

Les representacions de la Royal Opera House poden veure's en més de 2000 sales de cine de més de 60 països. Este projecte ha fet possible que el públic de tot el món gaudisca de les representacions del Convent Garden des del seu cine més pròxim. A més cada una de les emissions està presentada per personalitats respectades de la Royal Opera House, i compta amb entrevistes exclusives i imatges de la producció.

 

Les projeccions s'iniciaran el 26 de setembre amb l'òpera “Norma” de Bellini, continuaran el 17 d'octubre amb “Così fan tutte” de Mozart, el 2 de novembre està prevista l'actuació del Royal Ballet amb “Anastasia” de Mc Millan. Al novembre està programada l'opera “Els Contes” de Hoffman d'Offenbach i al desembre el ballet “El Trencanous”. Entre els títols que es podran disfrutar esta temporada 2016-2017 trobem obres clàssiques com “I trovatore”, “La Bella Durmiente” o “Madam Buterfly”.

 

La nova empresa, concessionària del servei ofereix millores en la qualitat i so i un major nombre de pel·lícules d'estrena però a més aporta millores com la inclusió, junt amb la programació tradicional, de sessions de cine en versió original subtitulada en castellà el que permet a nombrosos residents disfrutar també d'este servei.