Fiestas Patronales 2024 en honor a la Virgen de las Nieves
Ayudas Alquiler a Jóvenes 2024
Bono Baby 2024
IX Concurso de Pintura al Aire Libre
dijous, 18 Juliol, 2024 - 11:30

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Calp ha posat en marxa una enquesta de confiança empresarial en el municipi a fi de conéixer la percepció dels empresaris sobre l'evolució de la conjuntura econòmica del municipi. Aquesta iniciativa és un dels requisits exigits dins del Pla Estratègic de Turisme de Calp i el Pla Director de Destinació Turística Intel·ligent.

dimecres, 17 Juliol, 2024 - 12:00

Com cada estiu des de l'Ajuntament es realitza un recordatori als usuaris de les platges sobre l'Ordenança Municipal d'Ús i Gestió del Litoral que prohibeix instal·lar cadires, hamaques o ombrel·les abans de les 9.30 hores per a no dificultar la neteja de les platges.

Aquesta mesura prohibeix l'ocupació del domini públic de manera indiscriminada i fa especial referència a l'ocupació de la platja amb elements com a cadires, hamaques i ombrel·les des de primeres hores del dia.

Dilluns, 15 Juliol, 2024 - 11:30

Hui s'ha donat la benvinguda al personal contractat dins del Pla d'Ocupació Local 2024. En aquesta edició són 47 els treballadors contractats a través d'aquest pla que s'estendrà fins a final d'any i compta amb una inversió d'1.000.000 d'euros. El Pla d'Ocupació té com a objectiu principal fomentar l'ocupabilitat entre els col·lectius amb especials dificultats per a la inserció soci-laboral.

Pàgines