Solicitud de Huertos Urbanos
divendres, 20 Maig, 2022 - 09:00

Calp ha sigut triat com a port d'eixida de l'expedició GNA22 “Juan Sebastián d'Elcano” (Grans Navegants Agnyee 2022), una expedició nàutica pel Mediterrani amb motiu de la celebració aquest any del V Centenari de la Primera Volta al Món.

 

dijous, 19 Maig, 2022 - 13:45

El Parc de la Creativitat acollirà el pròxim 18 de juny l'espectacle musical “Siempre Camilo”, un concert homenatge a Camilo Sesto així com a altres artistes de la seua generació. Aquest matí la regidora de Majors, Rebeca Merchán, el regidor de Turisme Paco Avargues juntament amb el productor musical Manolo Sotomayor i els artistes Tony Beteta i Oché Cortés han presentat aquest espectacle dirigit a tota la població calpina i especialment als majors.

 

dijous, 19 Maig, 2022 - 11:45

 

L'Ajuntament de Calp ha decidit resoldre el contracte de les obres de reforma de la plaça Major, l'adjudicatària de la qual va ser la mercantil Serrano Aznar Obras Públicas, davant els retards i reiterats incompliments per part de l'empresa. La resolució del contracte comportarà la pèrdua per part de l'empresa de la garantia definitiva.

dijous, 19 Maig, 2022 - 08:30

LA MARINA PLAZA

dimecres, 18 Maig, 2022 - 13:30

Després de valorar noves aportacions tècniques i amb l'objectiu de facilitar la consecució del finançament del projecte, l'Ajuntament de Calp ha reajustat el seu Pla de Sostenibilitat Turística i l'actualitza a 3.000.000 d'euros. Un document que va presentar ahir a la segona convocatòria dels plans de Sostenibilitat Turística en Destinació dels fons Next Generation de la Unió Europea per al seu finançament a través d'aquestes ajudes europees.

 

dimecres, 18 Maig, 2022 - 08:15
 
dimarts, 17 Maig, 2022 - 11:45

A partir de hui i fins al 6 de juny s'obri el termini per a sol·licitar la gestió d'un dels horts urbans en parcel·les municipals. L'objectiu d'aquesta iniciativa és el foment de la participació ciutadana i la interacció social, oferir una àrea del municipi a l'oci i distracció per al cultiu agrícola, promoure l'alimentació saludable i generar oci alternatiu a l'aire lliure.

Pàgines