dimarts, 26 Octubre, 2021 - 12:45

L'Ajuntament de Calp ha dut a terme en els últims dies una sèrie d'actuacions en el cementeri municipal amb la finalitat que aquestes instal·lacions estiguen en les millors condicions de cara a la celebració de la festivitat de Tots Sants dilluns que ve.

Els operaris municipals han dut a terme treballs de pintura en diverses àrees i s'ha pintat un nou pas de vianants per a millorar la visibilitat i seguretat en l'accés al cementeri. També s'han reparat làpides, s'han fet treballs de jardineria i poda de palmeres i s'han renovat lluminàries.

Dilluns, 25 Octubre, 2021 - 12:15

L'ONG calpina “Visió sense Fronteres” que coordina Isabel Signes ha finalitzat la seua última campanya de prevenció i tractament de la ceguesa evitable a Kenya. L'equip mèdic format per tres cirurgians oftalmòlegs, dues infermeres, tres optometristes i un metge es van desplaçar a Nairobi on han col·laborat amb dos hospitals de la zona i revisat a 490 pacients.

Dilluns, 25 Octubre, 2021 - 08:15

DIARIO INFORMACIÓN

dijous, 21 Octubre, 2021 - 10:30

Èxit de resposta entre els escolars de Calp que han acudit a les jornades de divulgació organitzades en el marc de la primera edició dels Cursos de Tardor #goCalp. En concret, han participat entorn de 170 xiquets dels col·legis Oltá, Mediterrani i Azorín en les diferents activitats organitzades des de Global Omnium i el Oceanográfic de València.

dimecres, 20 Octubre, 2021 - 12:30

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha remés una carta al President de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en la qual sol·licita que aquest organisme impulse una modificació de la LOTUP (Llei d'Ordenació del Territori , Urbanisme i Paisatge) de manera que el període del tràmit d'avaluació ambiental estratègica, a la qual se sotmet la totalitat del planejament de tot el país, no comptabilitze en el termini de dos anys d'atorgament de llicències amb la finalitat d'evitar problemes jurídics i econòmics als ajuntaments.

dimecres, 20 Octubre, 2021 - 08:15

INFORMACIÓN

Pàgines