Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
divendres, 31 Març, 2023 - 08:00

Camela serà el grup estrela de la tercera edició del Calpe Pop Festival que se celebrarà els pròxims 14 i 15 d'agost.

 

L'alcaldessa Ana Sala, acompanyada pel regidor de Festes Paco Avargues, la presidenta de la comissió de festes 2023, Aroa Pineda, de la comissió de festes 2024, Saray Ortiz, i la de l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, M.ª Ángeles Penella, així com pel gerent de l'empresa Excelsior, promotora de l'esdeveniment, José Ruano, han presentat aquest festival que se celebra en el pont de l'Ascensió aprofitant que Calp es troba en plena temporada turística.

 

“El Calpe Pop Festival se celebra en un pont molt potent, potser és el cap de setmana de l'any en què més gent hi ha a Calp, i aquest festival té com a fi allargar les festes patronals del municipi a més d'oferir una alternativa d'oci a la gent jove”, ha assenyalat l'alcaldessa.

 

Després de Los Secretos en 2021, i Marta Sánchez en 2022 enguany el plat fort del festival serà el grup musical Camela. La seua actuació està prevista el dilluns 14 d'agost i després del concert tindrà lloc una nit remember a càrrec del DJ Vicente Buitron. “Camela és un grup que abasta a unes generacions molt àmplies, de 30, 40, 50 i fins i tot a gent de 20 anys que hui també escolta la seua música; a continuació podran gaudir d'un DJ de màxima popularitat com Vicente Buitrón és el DJ dels Djs del remember”, ha assenyalat José Ruano, gerent d'Excelsior.

 

El dia 15 les actuacions musicals estaran dirigides a un públic més jove i el cartell previst està conformat pels Djs David Casado, Pedro Sendra, Brenda Serna i el grup tecno Space Elephants.

 

El festival, les actuacions del qual són gratuïtes, tindrà lloc al Parc de la Creativitat.