El Restaurant Calentura Bistro ha sigut el guanyador de l'I Concurs de Tapes de Gamba Blanca de Calp organitzat per la Confraria de Pescadors de Calp, l'Associació d'Empresaris de Calp i l'Ajuntament per a potenciar el consum de gamba blanca entre el sector professional i el consumidor particular. El Restaurant Calentura Bistro va obtindre 84 vots i una valoració mitjana de 9.02 punts.
En el concurs celebrat en el transcurs de Firacalp van participar el Restaurant L'Arco, Pizzeria El Santo, el Restaurant Boqueron de Plata, el Bar Cafeteria Plaers i el Restaurant Calentura Bistro. Cadascun d'ells va oferir una tapa l'ingredient principal de la qual era la gamba blanca, la tapa tenia un preu de 2 euros i els consumidors podien votar la millor tapa a través d'un formulari en línia.
En total van participar 188 persones que van poder valorar la tapa amb una puntuació de l'1 al 10. Entre les persones que han votat per la tapa guanyadora s'han sortejat 5 sopars per a dues persones en els restaurants participants en el concurs.
Aquest concurs l'objectiu del qual és promocionar un producte típic de Calp com la gamba blanca pretén tindre continuïtat al llarg de les pròximes edicions de Firacalp i completar altres accions de promoció. El regidor de Comerç, Paco Avargues va fer lliurament del divendres del diploma acreditatiu als responsables del Restaurant Calentura Bistro.