Música a l'Aplec 2024 - 25 Aniversario Xirimiters del Carellot
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimecres, 6 Febrer, 2019 - 14:00
L'obra “TR3S” de la companyia Zorongo Teatro de Bétera serà l'encarregada d'obrir el VIII Certamen nacional de teatre amateur “Antonio Ferrer, el carter” el pròxim 1 de març. Aquesta és una de les obres finalistes que es representaran en el certamen juntament amb “Huanita” de l'Associació Teatro en Construcción d'Elx i “Soliloquio de grillos” de l'Associació Cultural Asómate Teatro de Motril.
 
 
 
“TR3S” del dramaturg Juan Carlos Rubio és una comèdia sobre la maternitat que conta la història de tres amigues de prop de 50 anys que proposen a un jove atlètic i ben semblant que els preste la seua esperma per a quedar-se embarassades.
 
 
 
“Huanita” de l'Associació Teatro en Construcción es representarà el 8 de març. Es tracta d'una obra que reflexiona sobre la família amb dosi d'humor, drama i intriga. I el 15 de març actuarà l'Associació Cultural Asómate Teatro de Motril amb l'obra “Soliloquio de grills”. Tracta sobre tres desaparegudes de la Guerra Civil espanyola que són trobades en fosses comunes, i tornen a la vida a través dels records.
 
 
 
El certamen es tancarà el 22 de març amb el lliurament de premis i amb l'actuació fora de concurs de Tarannà Teatre que representarà “F (El llibre dels cares)” de Jovi Lozano, guanyadora del XVIII Premi de Teatre Breu en Valencià Evarist Garcia 2017'.
 
 
 
Les obres es representaran a les 21.30 hores. Són gratuïtes, limitades a l'aforament i es requereix entrada que es podrà retirar en taquilla a partir de les 19 hores del mateix dia de la funció.
 
 
 
El certamen va sorgir en 2012 amb la finalitat de retre homenatge al teatre, una disciplina artística que suposa una tradició a Calp que ja suma més de cent anys, i a l'actor local Antonio Ferrer.