Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dijous, 9 Gener, 2020 - 12:45

L'Ajuntament de Calp ha presentat la programació per a l'any 2020 del “Dia de la Família”. Aquesta activitat es va posar en marxa l'any 2018, i després del bon acolliment de 2019 s'ha volgut repetir enguany.

El programa “Dia de la família” són en realitat 12 dies al llarg de tot l'any ja que es programa una activitat per a cada mes de l'any.

Totes les activitats són gratuïtes i entre elles podem trobar jocs tradicionals, representacions teatrals, festa de l'aigua, escape room… tot acompanyat de berenar o esmorzar per als xiquets i xiquetes.

Segons les dades facilitades des del departament de joventut de l'Ajuntament més de 4.000 joves van participar en les diferents activitats organitzades en el “Dia de la família” durant l'any 2019.

Rebeca Merchán, Regidora d'Educació i Joventut, ha declarat que “en la programació d'enguany hem volgut donar cabuda a una gran varietat d'activitats tenint com a eix que totes elles es puguen gaudir en família”.

“Estem molt satisfets de l'acolliment que aquesta activitat va tindre al llarg de l'any passat i esperem que en el 2020 les famílies de Calp puguen gaudir de totes les activitats que hem programat”, va afegir Merchán.