App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
Dilluns, 13 Juny, 2022 - 12:00

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, acompanyada d'altres membres de l'equip de govern, ha donat la benvinguda aquest matí al personal contractat dins del Pla d'Ocupació Local. En total són 71 els treballadors contractats a través d'aquest pla, dels quals començaran a treballar hui 65 i la resta el farà en els pròxims dies ja que hi ha hagut diverses renúncies.

L'alcaldessa, Ana Sala, ha indicat que “aquest pla és una acció més per a tractar d'ajudar als veïns i veïnes de Calp” i ha destacat que en aquesta edició "39 dels treballadors són menors de 35 anys, per la qual cosa apostem per l'ocupació juvenil", a més ha assenyalat la important labor que desenvoluparen aquest estiu els vigilants ambientals.

El Pla d'Ocupació Local està dirigit a persones de 16 anys o més, empadronades a Calp inscrites en el servei públic d'ocupació amb una antiguitat mínima de 3 a 6 mesos ininterromputs i que no estigueren percebent prestacions o subsidis per desocupació.

S'ocupen un total de 71 llocs amb les següents categories professionals: 10 llocs de personal de neteja, 20 llocs de peó, 5 llocs de conserge de la Casa de Cultura, 5 llocs de conserge d'Esports, 10 posats vigilant ambiental, 10 auxiliars administratius, 10 administratius i un auxiliar administratiu de Biblioteca.

El Pla està dotat amb 1.300.000 euros i suposarà la contractació temporal d'aquest personal fins al 31 de desembre.