dijous, 19 Maig, 2022 - 13:45

El Parc de la Creativitat acollirà el pròxim 18 de juny l'espectacle musical “Siempre Camilo”, un concert homenatge a Camilo Sesto així com a altres artistes de la seua generació. Aquest matí la regidora de Majors, Rebeca Merchán, el regidor de Turisme Paco Avargues juntament amb el productor musical Manolo Sotomayor i els artistes Tony Beteta i Oché Cortés han presentat aquest espectacle dirigit a tota la població calpina i especialment als majors.

 

“Hem passat dos anys molt dolents per la pandèmia que han sigut especialment dolents per al col·lectiu de la tercera edat. Aquest espectacle és un concert molt especial que hem organitzat per a celebrar el retorn a la normalitat”, ha assenyalat la regidora de Majors, Rebeca Merchán, qui ha destacat que el concert serà gratuït si bé els usuaris del centre cívic tindran entrada preferent.

 

El productor musical Manolo Sotomayor ha assenyalat que “Siempre Camilo “és un xou d'emocions, de sentiments, on viatjarem en el temps; on Camilo Sesto és protagonista però també altres artistes melòdics que li van acompanyar en aquella època i competien amb ell per ser número 1 en les llistes d'èxits”. Així, a més de grans èxit de Camilo Sesto com “Vivir así es morir de amor”, “Perdóname”, “Melina”, “El amor de mi vida” o algunes de les peces musicals més importants de “Jesucristo Superestar” s'interpretaran altres cançons conegudes de Pablo Abraira, Joan Manuel Serrat, Jeannette, Cecilia, Albert Hammond, Mari Trini, Miguel Ríos, entre altres.

 

Sobre l'escenari quatre cantants: Tony Beteta que interpretarà les cançons de Camilo Sesto, Oché Cortés i dues veus femenines: Vanesa Sou i Irene Vera; tots ells cantaran en directe acompanyats per una banda de música.

 

“El que pretenem en l'espectacle és que viatgeu amb nosaltres, canteu amb nosaltres les cançons i passeu una estona molt agradable”, ha assenyalat Tony Beteta. Oché Cortés, per part seua, ha definit l'espectacle com “un univers musical fet emocions”. I en aquest sentit, han destacat l'emoció que sol viure el públic d'aquest concert.