App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
Dilluns, 27 Juny, 2022 - 13:00

L'Ajuntament de Calp ha organitzat un programa d'actes per a commemorar el Dia de l'Orgull LGTBIQ que inclou l'exposició de Dado Botta "Venim de l'espai exterior", la projecció de curts LGTBI i una xarra col·loqui a càrrec de Lydia Na i Eloy Sarrió Santana.

En concret del 4 al 31 de juliol la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell acull l'exposició de l'artista plàstic Dado Botta "Venim de l'espai exterior". A més el 7 de juliol es durà a terme la projecció de tres curtmetratges premiats en el Festival de Pel·lícules Trans d'Espanya: "Dawn" de Jake Graff, "Després de la pell" d'Antonio Ufarte i "Trans" d'Angel Puado.

Després de la projecció s'obrirà una xarra-col·loqui a càrrec de l'activista trans i membre de l'associació Entenem LGTBI Lydia Na i l'advocat Eloy Sarrió Santana. Aquest programa compta amb la col·laboració de NosgusTrans, Entenem, Benidorm Pride Cultural i l'Associació de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals Marina Baixa.

A més s'ha instal·lat una passarel·la a la platja de l'Arenal-Bol amb els colors de la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol d'aquest col·lectiu, i està previst que la façana de Casa Nova lluïsca durant aquests dies els colors la bandera LGTBI.

D'altra banda, en el ple municipal de juny, el regidor de Compromís Carlos Ortín va donar lectura del manifest de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, un manifest que va ser consensuat entre tots els grups polítics municipals i que destaca la necessitat que des de les administracions s'assegure la igualtat efectiva de tots els col·lectius LGTBI i de frenar els discursos d'odi existents en la societat.