App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Banner Bono Baby 2022
Campaña Empadronamiento 2022
Bandera Verde - El Vidrio Veranea Aquí
Sondeo - Rehabilitación Energética en Calp
dimarts, 21 Juny, 2022 - 14:00

Aquesta setmana s'inicien les obres de reconstrucció i adequació dels trams de mur de maçoneria del passeig marítim de la Fossa que han sigut adjudicades a la mercantil Vies i Obres Aitana per un import de 100.536,46 euros i un termini d'execució de huit setmanes.

Aquesta zona del passeig marítim es va veure molt afectada en el temporal del passat mes d'abril, l'onatge va desprendre part del mur de maçoneria del passeig marítim i va produir danys en el paviment. També es van produir despreniments en el talús degut a les pluges i a l'acció de l'onatge.

L'objecte de l'actuació proposada és la reparació del mur de maçoneria del Passeig Marítim de la Fossa. S'ha considerat la reconstrucció d'uns 10 metres derrocats pel temporal de pluges d'abril i la demolició i nova construcció d'uns 30 metres per trobar-se en volada, sense fonamentació.

L'objectiu és que la reconstrucció del mur tinga la fonamentació adequada perquè, en el seu conjunt resistisca els empenyiments del terreny del trasdós i de l'onatge de la mar. A més s'establirà un sistema de drenatge en el mur amb mechinales.

Aquestes obres s'han tramitat per procediment d'emergència per a restablir com més prompte millor la seguretat de trànsit de vianants pel Passeig Marítim. L'alcaldessa, Ana Sala, acompanyada pel regidor de platges, Matías Torres, han visitat hui les obres.